Första inlägget

Ja då är det dags för första blogginlägget. Jag hade aldrig trott att jag någonsin skulle starta en blogg, det känns både roligt men samtidigt även skrämmande. Att börja skriva och dela med mig om mitt liv och mina tankar känns ovant för mig, men jag tror det kommer att vara bra för min väg framåt. För några år sedan förändrades mitt liv radikalt och satte mitt liv i en ordentlig gungning, det har varit 2 tunga år sedan dess men nu har livet äntligen börjat ljusna och jag försöker nu leva livet fullt ut och följa mina drömmar. Så vill ni veta mer om mig och mitt liv och följa min resa så är det bara att kika in här på bloggen.

På återseende!

Namaste Ida

4 reaktioner till “Första inlägget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s