Skilda vägar..

Couple Parting Ways on Highway --- Image by © Curi Hyvrard/Corbis
I helgen bestämde jag och Fredrik oss för att gå skilda vägar. Vi kände båda två att vi den senaste tiden börjat glida isär och att vi vill olika saker med våra liv. Vi ägnade hela helgen åt att prata om våra tankar och känslor och fattade det här beslutet gemensamt. Det är otroligt sorgligt och vi är båda två ledsna. Men vi skiljs som goda vänner och jag hoppas att vi kommer att kunna förbli det.

Fredrik, jag är så glad över att ha fått dela dessa 7 år tillsammans med dig. Vi har haft 7 händelserika år ihop. Vi har delat både skratt och gråt, glädje och sorg. Tack för att du har funnits vid min sida och stöttat mig när mitt liv har gungat. Du är en fantastisk kille och du kommer bli den bästa polisen. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och jag önskar dig all lycka i livet!

Och är det tänkt att det ska vara vi i framtiden så kanske våra vägar korsas igen..

A fork in the trail, on hiking path in Hawaii.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s