Mycket på gång

DSC_0862

Ja det är mycket som händer i mitt liv just nu. Har blivit singel, startat bloggen och sen nu senast dragit igång ett projekt med min kära vän Nadja.

Projektet är att hjälpa det jordbävnings drabbade Nepal. Vi kommer åka ner i oktober och hjälpa till med att bygga jordbävningsäkra hus. Sen kommer vi även att ta med oss saker som kläder och skolgrejer ut till byarna. Nepal behöver verkligen all hjälp så jag hoppas att våran insamling som vi startat kommer få in mycket pengar så vi kan hjälpa så många människor som möjligt.

Vill du vara med och hjälpa Nepal, swisha då till 0702320686 eller skicka till bankkonto 8420-2,144 100 394-2 och märk din gåva med Nepal. Tillsammans kan vi bygga upp Nepal igen!

Det är mycket som snurrar runt i huvudet nu. Det är ju så mkt som hänt i mitt liv på så kort tid. Både roliga och tråkiga saker. Efter 2 år sittandes i lägenheten så är jag så taggad på livet just nu. Jag känner mig så otroligt motiverad att göra meningsfulla saker i mitt liv. Men mitt i denna iver så behöver jag också stanna upp. Stilla mitt sinne genom att Ta en lugnande promenad i skogen och köra min yoga. Det är ju så lätt att man prioritera bort sånt när man har mycket att göra eller mycket i tankarna. Men det är ju faktiskt då man behöver det som mest.

Idag gick jag ut i skogen här i närheten för att hämta energi och för att komma ner i varv. Skogen är så underbar att vistas i, den ger mig alltid ett sånt lugn. Och den får mig att bli balanserad igen.

God natt på er!

DSC_0867

Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s