Time out

DSC_0907

Skogen, solen, tystnaden och lugnet. Det är exakt vad jag behöver nu. Har tagit tillflykt till stugan några dagar för att få ro i själen. Ibland behöver man en liten ”time out” från livet helt enkelt. Att inte ha några måsten och bara ta hand om sig själv. Lugna och rogivande promenader i skogen, healing, yoga och meditation är det jag ägnar dagarna åt. Jag behöver det extra mycket nu för att komma i balans igen.

Jag är verkligen tacksam över att jag har möjligheten att åka iväg ut på landet såhär. Kunna komma bort från stan till den  friska luften och den lugnande energin som naturen ger er en.

Ångesten kommer och går. Det går sakta, sakta framåt. Den är inte lika kraftig och kommer inte lika ofta som för ett par dagar sedan. Men man vill ju så gärna må bra igen så fort som möjligt. Men det är väl så att man måste få tillåta det att ta den tid som kroppen behöver. Förhoppningsvis är jag snart på banan igen och har fått tillbaka min energin.

Har faktiskt bakat idag. Eftersom choklad är min stora last här i livet så brukar jag göra en hel del raw food desserter och godis. Då kan jag ju äta min älskade choklad ofta och med gott samvete dessutom. Idag blev det en choklad tryffel tårta. Den ligger i frysen nu och ska ligga där i 2 timmar så om den blev lyckad så återkommer jag imorgon med bild och recept. 🙂

Namatse!

En tanke på “Time out

  1. Ångest är nåt som jag brottats med i många perioder av livet. Vissa gånger är man stark och orkar ta sig igenom det och andra stunder inte. Det är jätte viktigt att få prata av sig till nära och kära.. Man måste även tillåta sig själv att va nere. Jag brukar tänka att ”allt blir bättre sen”.. Det ligger nån sanning i det för inte kan det väl va tänkt att hela livet ska vara så hemskt som då ångesten knackar på. Kram på dig Ida / Maria H

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s