Packning

cranes-in-sunset-683

Ja som ni kanske vet så packar jag för fullt nu. Fredrik flyttade in i sin nya lägenhet i lördags så jag lever ganska spartanskt. Har varken soffa, tv eller köksbord. Men det går bra ändå. På onsdag flyttar jag alla mina grejer till Vindeln och sen i Augusti flyttar jag in i mina nya lilla 1:a på Berghem.

Jag packar ju inte bara inför flytten nu utan jag packar även för mitt kommande lilla äventyr. Den 15 juli åker jag nämligen till Bali! Känns sjukt spännande och kul att åka iväg. Kommer att spendera 3 veckor där och även denna resa kommer jag att åka själv så lite gruvsamt känns det, men mest kul. Kommer att vara den mesta av tiden i Ubud för att ägna mig åt bl.a. yoga och meditation. Tänker ägna den här resan åt personlig utveckling och Ubud känns verkligen som rätta stället för det. En av mina närmaste kompisar var där för en tid sedan och fullkomligt älskade det. Det är tydligen ett riktig hälso och konst samhälle med yoga, healing,meditation,akupunktur, massage mm. ja allt man kan tänka sig. Sen har dom ett stort utbud av restauranger och fik som serverar raw food, vegetariskt och vegansk mat.

Ser verkligen fram emot den här resan. Det blir ytterligare en utmaning i mitt liv. Förra resan som jag åkte själv på så åkte jag ju på en gruppresa. Den är gånger åker jag Helt själv.

Jag har en liten fras som jag brukar använda mig mycket av då jag oroar mig för saker och det är – ”vad är det värsta som kan hända?” Så nu när jag ibland kan känna mig gruvsam över att jag ska åka iväg själv så brukar jag tänka just det, ”vad är det värsta som kan hända?” Ja det är väl kanske att jag känner mig ensam och sitter på hotellet och grinar hela resan.

Men lika gärna kan det bli en fantastisk resa där jag förhoppningsvis träffar många nya och inspirerande människor. Jag kommer att få ägna mig åt sånt som jag älskar, yoga, healing och meditation och kanske även lite vandring. Jag kommer att få njuta av sol och värme, ta olika massage behandlingar och verkligen ta hand om min kropp.

Det känns intressant och spännande att se vad den här resan kommer att ge mig. För oavsett hur den blir så kommer den att ge mig en erfarenhet som jag kommer att ha med resten av livet.

Men nu först så är det utflyttning från lägenheten som står på schemat. Två dagar kvar här nu innan jag blir Vindelbo igen för några dagar.

Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s