phhuu

munk

Alla mina ägodelar är nu nedpackade i lådor. Jag sitter här i mitt lilla ”flickrum” i Vindeln som nu återigen är mitt hem för några dagar. Efter att ha tömt hela lägenheten i stan på grejer så kan man inte bli annat än förvånad. Förvånad över hur mycket grejer man kan samla på sig under ett 28 årigt liv. Så många ”bra att ha någon gång” grejer som man sparat genom åren. Men hur ofta kommer dom till användning? – aldrig!

Ne här måste rensas. Att ha mycket grejer tar bara av ens energi. Läser nu en otroligt bra och inspirerande bok som heter ”Munken som sålde sin Ferrari”. Den handlar om en superrik sönder stressad stjärnadvokat som en dag kollapsar i rättssalen och får en hjärtinfarkt. Efter den incidenten säljer han alla sina grejer och åker iväg på en 3 år lång resa till Asien där han bl.a  besöker Indien och Nepal och bor med munkar i Himalaya. Han får där lära sig tekniker för att få ett lugnt, rofyllt, hälsosamt och lyckligt liv. Dessa tips delar han sedan med sig av i boken. Otroligt inspirerande, och jag måste säga att efter att ha burit flyttkartonger en hel dag så blir man lite lockad att göra samma sak. Bara sälja bort hela skiten och åka iväg på obestämd tid.

Men vi får se ,nu först är det ju Bali som står på schemat. Känner mig super taggad. Ska verkligen bli så kul att komma iväg och jag ser verkligen fram emot vad den här resan kommer att ge mig. För någonstans känns det som att den kommer att ha en stor betydelse i mitt iv. Och det känns verkligen som att det ät exakt rätt tid att åka på den nu. Det är en mycket spännande tid jag har framför mig, nu först Bali och sen Nepal efter det. Ska bli otroligt intressant att se vart alla dessa nya vägar kommer att leda mig.

Ha det så bra gott folk!

Namaste!

2 reaktioner till “phhuu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s