På väg

Ja nu är jag äntligen på väg. Igår kväll vid 24 tiden tiden klev jag på nattåget mot Stockholm, vilket var den första etappen på min resa.

DSC_1057

Nu sitter jag här på Arlanda, och inväntar nästa etapp. Först Stockholm -Bangkok och sen Bangkok – Bali. Det är en lång flygning jag har framför mig.

Jag måste erkänna att det känns overkligt att jag nu är på väg till Bali, helt SJÄLV! Att jag ska spendera 3 veckor där helt på egen hand. Det känns otroligt spännande men självklart även lite nervöst. Jag kommer att fokusera på personlig och själslig utveckling under den här resan. Ägna mig mycket åt yoga och meditation och läsa positiva och inspirerande böcker. Sola och bada, gå på massage och bara ta hand om kroppen.

Om Några timmar kliver jag ombord på planet så för er som vill veta hur det går för mig på Bali, ni får hålla utkik på bloggen.

Så Hej då Sverige, vi ses om några veckor!

Namaste!

En tanke på “På väg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s