Hej igen!

DSC_1470

3:e morgonen som jag vaknar upp i min nya lägenhet på Berghem nu. Jag flyttade in i söndags. Det är en liten lägenhet på 37m2 men trots att jag inte hunnit få iordning allt så känns den ända trivsam och mysig. Det känns som en lägenhet jag kommer att trivas i.

Hemresan från Bali blev som många av er redan vet längre än väntat. Pga av askmoln från en närliggande vulkan så var planet inställt i 3 dagar. När jag sedan väl kom iväg till Bangkok så visade det sig att alla plan från Bangkok till Sverige var fullbokade fram till 17 augusti. Lyckades i sällskap av två svenska kvinnor tillslut ta oss med på ett plan till München. Därifrån fick vi sedan flyga via Helsingfors till Stockholm. Sen efter det flög jag tillsist vidare till Umeå. Har varit väldigt jetlaggad sen jag kom hem och det är inte förns nu jag börjar vakna upp ur min lilla dvala.

Jag har en förväntansfull höst framför mig. Om lite mer än en månad åker jag ner till Bollnäs 1 vecka för att börja min yogautbildning, sen direkt efter det åker jag och Nadja till Nepal. Jag har mycket roliga saker att se framemot.

Varje dag blir jag ständigt påmind hur fort livet kan förändras på olika sätt. Det gäller verkligen att inte skjuta upp saker. Man måste ibland våga ta risker, våga utmana sig själv och framförallt att våga följa sitt hjärta!

Namaste! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s