Reflektion

DSCF4129

Under min resa till Bali fick jag tid att tänka och fundera mycket över mitt liv.

Att se tillbaka på livet jag hittills levt. Jag reflekterade över hur valen jag gjort har påverkat mitt liv. Varför valde jag just dom vägarna som jag valde och vad var det som egentligen låg bakom besluten. Vem var jag för 10 år sedan och har jag förändrats något sen dess? Det är intressant och otroligt lärorikt att se tillbaka med lite distans på sitt liv. Att se hur dom olika besluten man tagit fått livet att gå i helt olika riktningar.

Jag har som dom flesta andra fått vara med om en del jobbiga händelser i mitt liv. Men hur hanterade jag egentligen dessa situationer och hur har dessa händelser sedan påverkat mitt liv?

Ibland tror jag att det är nyttigt att stanna upp och reflektera över sig själv och sitt liv. Visst det kan vara både smärtsamt och jobbigt men jag tror man lär sig otroligt mycket om sig själv på det sättet.

Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s