Abstinens

fjällh

Det har varit underbara sommardagar här sedan jag kom hem. Som jag hade lovat så tog jag ju med mig lite av värmen från Bali hit. 🙂

Har fått iordning bra i lägenheten nu och börjar faktiskt känna mig rätt så hemmastadd. Köpte förra veckan balkongmöbler så jag har kunnat äta middag i kvällssolen på balkongen alla dessa fina dagar.

Men nu när hösten ändå börjar närma sig så kommer även suget på att vandra. Blev ju ingen vandring på Bali som jag först hade tänkt så min vandringsabstinens börjar vara rätt stor nu. Funderar starkt på att dra iväg till fjälls några dagar här under september för att vandra. Är lite sugen på att vandra kungsleden mellan Ammarnäs och Hemavan. Men vi får se hur det blir.

Hösten är verkligen en underbar tid för att vandra, luften är frisk och klar. Det är lagom varmt och dessutom lite eller ingen mygg. Sen alla fina färger som finns i skogen då gör det inte direkt sämre.

Och tälta, hur mysigt vore det inte att fara iväg några stycken och tälta. Sitta inne i tältet på kvällen när det är alldeles mörkt ute och man får kura in sig i en varm sovsäck. Äta lite godis och bara snacka och ha det mysigt. Jag, Marie och Ewe gjorde det ibland då vi var yngre. Då tältade vi på någon av våra gårdar och satt ofta med skolkatalogerna i högsta hugg, spådde varandra med kort och pratade hela natten lång. Verkligen mysigt!

_q7f5896

Sen får ni inte glömma bort att komma och hänga med mig och Nadja på Nydala på Lördag. Kostar 100 kr (eller valfri summa över det) och pengarna går oavkortat till byn i Nepal som vi kommer att bo och jobba i. Alla är välkommen så ta med dina vänner och kom och häng med oss och stöd samtidigt en god sak.

Namaste!

En tanke på “Abstinens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s