Snart, snart, snart!!

September har varit en rätt seg månad för min del. Har mest gått och väntat på att det ska bli oktober. Det är hemskt, jag gillar verkligen inte att leva så. Att bara gå och vänta på saker. Egentligen vill jag försöka göra varje dag så bra som möjligt och verkligen leva livet fullt ut men det har gått lite si så där.. Inleder oftast dagen med yoga och sen promenad på gamlia, vilket är en riktigt härlig start på dagen. Men sen har tyvärr dagarna ibland haft en tendens att kunna bli lite halv sega..

32-Guru-main

Men nu börjar snart allting äntligen att dra igång igen. Och till helgen är det dags att börja med packningen. Om typ en vecka åker jag ner till Bollnäs för att börja min Yogalärarutbildning. Det är en distansutbildning så nu på första träffen bor vi där nere på kursgården i en vecka. Ska verkligen bli så roligt! Har länge varit en dröm för mig att få bli yogalärare så det känns underbart att nu äntligen få börja.

Sen efter veckan i Bollnäs åker jag direkt vidare till Nepal tillsammans med Nadja. Ska verkligen bli så kul att få återvända till underbara Nepal. Att få träffa Umesh och hans familj och få bo i hans by kommer bli fantastiskt. För pengarna vi fått in i våran insamling så kommer vi att på plats i Kathmandu köpa grejer som människorna i hans by behöver. Som tex filtar, skolmaterial mm.

Sen kommer vi förhoppningsvis kunna vara med och hjälpa till på något av byggena som bygger jordbävningsäkra hus. Känns otroligt givande att få åka iväg på en resa där man faktiskt gör något meningsfullt. En resa där man fokuserar på att försöka hjälpa andra.

c7bc64_642459883cc24ceb9b99648b73a7257e.jpg_srz_p_811_448_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz

63434_10152836230793798_8725684302533755166_n

Ja, oktober kommer minst sagt bli en händelserik månad. Det kommer bli underbart!

Namaste på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s