Då vare dax!

namaste

Ja imorgon åker jag ner till Bollnäs för att börja Yogalärarutbildningen. Ska verkligen bli så kul! Blir en vecka nere i Bollnäs och sen efter det direkt vidare till Nepal!

Insamlingen har verkligen gått fantastiskt bra. Vi har fått in så mycket mer än vi någonsin hade kunnat tänka oss. Man blir alldeles varm i hjärtat över alla dom underbara människor som vi har runtomkring oss som vill vara med och hjälpa oss att hjälpa Nepal. För hjälpen behövs verkligen! Man kan lätt tro att bara för att media har slutat skriva rubriker och löpsedlar så är problemen borta och lösta. Men så är det inte. Dom som fick sina hus förstörda i jordbävningen bor fortfarande i temporära hus eller i tält och om bara någon månad börjar den kalla vintern. Så hjälpen behövs verkligen! Så tack alla som är och med och bidrar, ni är fantastiska!

Help-Each-Other-e1374159971442

Kommer nog inte ha möjlighet att uppdatera så mycket här på bloggen under dom här veckorna jag är borta eftersom jag inte kommer att ta med mig någon dator. Men på både Facebook och Instagram kommer vi att uppdatera så mycket som vi kan om hur vårt arbete går. Så följ oss gärna där!

När jag kommer hem så kommer jag att skriva ett längre inlägg här på bloggen för att sammanfatta våran resa så kika gärna in här i November, då blir det lite mer aktivitet här igen. Ha en mysig Oktober nu allihopa!

Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s