Att våga

Min bok ”Vad sa du?” är nu utgiven och människor från hela Sverige har möjlighet att läsa om min resa, om en del av den resa jag gjort både i det inre och yttre. Det är lite skrämmande, att blotta mig själv på det viset. Men samtidigt så är det också väldigt skönt, att våga visa vem jag är och dela med mig av den resa jag gjort ger mig även styrka och energi. Samtidigt finns såklart en liten oro och rädsla över vad andra ska tycka, hur boken ska mottas. Är den vad folk förväntar sig?

Jag tar mig alltid tid till att reflektera över hur jag ska hantera olika situationer som jag hamnar i, likaså denna. Jag är den jag är. Jag är inte min bok. Jag är glad att jag lyckats skriva den och dessutom fått den utgiven. Kan den ge andra människor något är jag glad, men skulle så inte vara fallet så är det okej ändå. Det gäller att inte ta livet för allvarligt.

Med en lekfull inställning till livet så blir man inte lika rädd, och livet blir så mycket roligare då.

Man måste våga leva, man måste våga misslyckas. Vi är här på jorden bara en kort stund, så onödigt att då låta sig stoppas och hindras av rädslor. Ne livet ska levas. Det blir så mycket roligare då.

För livet är ju ett äventyr!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s