Om mig

0895c5e8-5b53-41ca-82b7-3cd4133fcb1e


I Januari 2013 förändrades mitt liv radikalt när jag 26 år gammal vaknade upp döv. Hela mitt liv skakades om och jag kastades djupt ner på botten. Efter några månader fick jag cochlea implantat inopererade vilket gjorde att jag kunde höra ljud igen, men jag var fortfarande gravt hörselskadad och hela mitt liv var förändrat. Men ur denna livskris startade också min andliga resa. Från att ha hamnat på botten, fylld av osäkerhet, sorg och rädslor tog jag mig sakta upp igen. Jag åkte ensam iväg ut i världen för att djupdyka i mig själv och hitta svaret på ”Vem är jag?” Och ”vad är jag här för att göra?”. Under flera år reste jag runt och ägnade jag all min tid till healing, meditation och personlig utveckling. På en resa i Nepal så kom jag till ett ashram som heter Tapoban där jag mötte min Guru, Swami Arun. Jag kände mig djupt kopplad till honom, han initierade mig och gav mig namnet Ma Prem Geetam. Sedan den dagen har jag spenderat mycket av min tid där för att fördjupa min meditation.

Jag har under dom här senaste 10 åren gått en rad olika kurser inom yoga och meditation. Bland annat en 2 årig yogalärarutbildning och kurs i sound healing. Och 2018 publicerades min bok ”Vad sa du?” som fick stor uppmärksamhet i media.

Jag bor numera halvårsvis i Sverige och halvårsvis i Nepal. Två av mina största passioner i livet är bergsvandring och meditation och jag delar nu dessa genom mina resor i Nepal. Jag ordnar även ibland retreater och workshops i Sverige och Indien.

Här på min hemsida kan du kunna hitta alla dom resor, retreater, föreläsningar och workshops som jag erbjuder.

.