Resor till Nepal

Vandra mardi himal & Yoga

Vandra magiska Mardi Himal trek. På den här resan kombinerar vi vandring med Yoga och Sound Healing. Vi strosar runt i vackra Pokhara och besöker tempel i det myllrande Katmandu. Följ med oss på en magisk resa till några av mina absoluta favoritplatser. 

MANASLU CIRCUIT

Häng med oss och upptäck Himalaya bortom de vanliga turiststråken.
På den här resan gör vi en vandring från frodiga grönklädda dalar upp till det karga höglandet. Vi passerar buddistiska kloster där tibetanska munkar lever, turkosblåa sjöar och vattenfall och förundras över Himalayas höga snöklädda toppar som omger oss.
Vi når den högsta punkten på vår vandring när vi korsar Larkya La passet på 5135m, vilket även kommer att vara den största utmaningen under resan, men väl värt ansträngningen. Härifrån kommer vi att bjudas på en magnifik utsikt och bland annat kunna se bergen Himlung Himal (7940m), Kang Guru (6980m) och Annapurna II (7940m).

Rundresa med yoga

En uppskattad resa där vi får uppleva mycket av Nepal. Vi besöker Katmandu och Pokhara och fortsätter sedan med en kort vandring till en vacker ekoby där vi stannar för avkoppling och yoga. Vår resa går sedan vidare till den Nepalesiska landsbygden och vår guide Umesh by där vi bland annat kommer besöka en skola. Följ med på oss på denna unika och uppskattade rundresa till Nepal.

”Säger bara, Vilken resa! En resa utöver det vanliga med spännande, unika, fantastiska upplevelser och vilka vyer- obeskrivbart!” / Helen, (om resan ”rundresa med yoga”)